Music is love

Een eigenzinnige selectie van de beste dansplaten, van 1980 tot vandaag. Daarmee brengt POTZ sfeer in het digitale radiolandschap. Met hun eigen radiozender vullen Frederick Verhelst en Geert Pots een leemte. Het spectrum op de digitale radioband dat ze zelf misten. En daar pluk jij, als fan van de betere dance, mee de vruchten van.

visual

Eerst was er niets, toen was er POTZ

Geert en Frederick bleven al een tijdje op hun radiohonger zitten. Ze stonden niet alleen met dat gevoel. Die vaststelling volstond als duwtje in de rug om samen verandering in gang te zetten. In minder dan 3 maanden tijd startten ze een nieuwe digitale radiozender. POTZ was geboren.

visual

Gloednieuw en kraakhelder

DAB+ garandeert je danceplaten met perfecte geluidskwaliteit en onverstoorde ontvangst. In gans Vlaanderen en het Brussels Gewest. Of je pikt in via onze livestream of je favoriete digitale radioplatform. Ervaar zelf de totaal nieuwe radio-ervaring en laat je verrassen.

 

De POTZ-pioniers

Ze zijn gedreven, ze ademen muziek en ze willen die liefde met zoveel mogelijk mensen delen. Dat schiep een onverwoestbare radioband tussen Frederick Verhelst en Geert Pots. De eerste een ondernemer pur sang met de succesvolle bedrijven Smart Solutions en Infinity Jobs. De andere een gebeten radiomaker met bijna 20 jaar bij TOPradio op de teller.

Met POTZ schrijven ze samen een nieuw hoofdstuk. Eentje dat klinkt als muziek in je oren.